Jeugdwerk Evangeliegemeente Morgenstond Nieuwegein

De jeugd vanaf 12 jaar (middelbare school en daarna) komt eens per twee weken bij elkaar op zaterdagavond, vanaf 8 uur.

Als jeugdgroep helpen we elkaar om Jezus te volgen en God beter te leren kennen.

Zaterdagavond

Op de jeugdavonden nemen we de tijd voor ontspanning en gezelligheid: we drinken wat, kletsen bij, spelen een spelletje. We zingen met elkaar. Aan de hand van een spel/opdrachten, Bijbelgedeelten en vragen bespreken we een thema. Tenslotte bidden we met en voor elkaar. Tijdens dit moment van 'verdieping' splitsen we in een groep jongere en een groep oudere tieners. Daarna is er weer tijd om te 'chillen' met chips, drinken, spelletjes, muziek, gesprek, enz. Om 22:00 uur is de avond afgelopen. Een paar keer per jaar vullen we de avond met sport of een film.

Kamp, jeugddienst en meer

Aan het begin van de herfstvakantie gaan we een weekendje weg. Eens per jaar verzorgt de jeugd de dienst op zondagmorgen, met muziek en bijv. dans of toneel, zodat we ook een aantal avonden zoet zijn met de voorbereiding daarvan. Gaaf om al die talenten aan het werk te zien! We sluiten het seizoen af met een leuk uitje en een barbecue.

Welkom!

Je bent van harte welkom (of je al in de gemeente komt of niet)! Als je mee wilt doen of meer wil weten: spreek ons aan of e-mail naar jeugd.morgenstond@gmail.com.

Maria, Grada en Jurjan-Paul
jeugdwerkers Evangeliegemeente Morgenstond Nieuwegein